Árajánlat kérés

Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

PURHAB SZIGETELÉS

Szigetelési problémák kezelésére vagy a probléma megelőzésére, FÚJHATÓ SZIGETELÉS szinte bármilyen felületre, a piacon elérhető legkorszerűbb anyagokkal, SZÓRT PURHAB TECHNIKÁVAL, kül-, illetve beltéri munkákra.

 • Tetőtér szigetelés
 • Hullámpala szigetelés
 • Trapézlemez szigetelés
 • Aljzat szigetelés
 • Lapostető szigetelés
 • Gazdasági épületek szigetelése
 • Könnyűszerkezetes házak szigetelése
 • Csőszigetelés
 • Siló szigetelés
 • Tartály szigetelés
 • Állattartó telepek szigetelése
 • Mezőgazdasági épületek szigetelése
 • Tetőszerkezet szigetelés
 • Pince szigetelés

Fújható Innovatív Purhab Szigetelés forma

Mit kínálunk?
Szórt purhab szigetelés

A Purhab Szigetelés új dimenziót teremt a szigetelőanyagok világában , kimagasló értékekkel rendelkezik ,kivitelezése roppant gyors ,költséghatékony és széleskörű.

Karbantartása nem igényel nagyobb odafigyelést ,anyagsűrűségét és vastagságát a megrendelő igényeihez, illetve a szigetelni kívánt felület adottságaihoz méreten adjuk meg.

Egészségre ártalmatlan, égést nem táplálja, rés és hézagmentes. Generációkon átívelő technikai újítás. Mindezt szem előtt tartva kijelenthetjük erre semmilyen más piacon megtalálható szigetelőanyag nem képes!


Gyorsan megtérülő befektetés
Purhab hőszigetelés
Gyorsan megtérülő befektetés , hisz közüzemi számláinkat azonnal segíti minimalizálni. Legyen a cél a meleg bent tartása hideg téli napokon vagy a kellemes hideg bent tartása a tikkasztó hőségben, a purhab szigetelés a legideálisabb megoldást kínálja!

Ha felkeltettük érdeklődését , éljen az ingyenes helyszíni felmérés lehetőségével, illetve ingyenes árajánlattal vagy érdeklődjön munkatársainknál kézséggel fogadjuk hívását!

Mindezek felett minden általunk kivitelezett munkára 10 év írásos garanciát biztosítunk!

Mik még a pozitív tulajdonságai a purhab szigetelésnek?
Purhab szigetelés
Szinte minden felületre felhordható a megfelelő előkészület után. Beton, pala, tégla, fa, fém a purhab szigetelőanyag mindegyikkel jó barátságban van és kellően hozzátapad.

Kiszáradva szagtalan, égést nem tápláló hab B2 besorolású. Száraz állapotában kemény és térfogattartó. Pár mm-es résekbe is behatol kifújása során, kitölt minden rendelkezésére álló teret maximálisan hézagmentes!

Hő,-hang ,vízszigetelés egy lépésben villámgyorsan , senki se kételkedjen, ez az anyag már bizonyított , kellőkép megállja a helyét mind a három említett helyzetben . Nyugodt szívvel merem ajánlani mezőgazdasági és ipari épületek szigetelésére és állattartó telepekére.

Huzatmentessé teszi a tetőteret, falüreget, zugot, emellett páraszellőző tulajdonságának köszönhetően nem tárolja a nedvességet a szarufák között, a lambéria mögött, hőhídmentességet biztosít.

Kikeményedés után oldhatatlan, nem bomlik el, nem öregszik, nem gombásodik ,remek hosszútávú befektetés és rövid időn belül meg is térül. Akadályozza a penészesedést, dohosodást. Alkalmazása során nincs vágási veszteség, maradék, nincs anyagszállítási költség, szemétszállítási díj vagy bármilyen rejtett költség.

Poliuretán hab R-értéke 6,4-6,6 értékek között helyezkedik el , ezáltal kimagasló eredményt produkál a hagyományos szigetelőanyagokhoz képest .40-60%-kal hatékonyabb szigetelést biztosít.

Öregedésével nem válik szivacsossá, nedvszívó hatásúvá, sőt önszárító, kiszellőző tulajdonságú marad mindvégig. Nem számít veszélyes anyagnak, egyszerű kommunális hulladékként kezelhető a bontott szigetelés.
Élettartama több generációt is kiszolgálhat, kevés karbantartást igényel, mosható, lépésálló kivitelezésben is kérhető.

Graco Reactor E 10 habszóró berendezés
Purhab tetőszigetelés

Kisebb-nagyobb munkák elvégzésére is kiváló berendezés, igazi prémium kategória. Méreteinek hála könnyen mozdítható, illetve egy furgon hátsó részében is kényelmesen elfér.

Vele mindig együtt utazik legkedvesebb barátja ABAC PRO A39B 150 CM3 Kompresszor.

Ezzel a két géppel tudjuk kedves megrendelőink kéréseit maximális szakértelemmel és pontossággal kivitelezni.

CÉGFILOZÓFIA

Cégfilozófia: Kifogástalanul működő tetőszigeteléseket készíteni T. megrendelőinknek, a legkedvezőbb áron. Nincs jobb reklám mint a kiváló minőségben elvégzett tetőszigetelés.

MÓZSA KFT. TETŐSZIGETELÉS


logo ff