Árajánlat


Árajánlat kérés -10% kedvezmény Email vagy Hívjon!

Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input
 • Tetőszigetelés felújítás

  A bitumenes vízszigetelő lemezek praktikusak síkpala héjazatú magastetők és hullámpalával fedett épületek bontásmentes felújítására is, ezzel a legmodernebb tetőszigetelést szolgáltatva.


 • Bádogosmunkák

  A bitumenes lemezek síkpala héjazatú magastetők és hullámpalával fedett épületek felújítására, ezzel a legmodernebb tetőszigetelést szolgáltatva.


 • Palatető szigetelés

  Ezek a vízszigetelő lemezek, általában a bitumenes lemezek kerülnek előtérbe a – rendszerint sekély hajlásszögű – könyített (fa) szerkezetű magastetős építmények tetőszigetelésénél is.


 • Kémény szigetelés

  Fő tevékenységünk palatető felújítás, lapostető szigetelés munkák, kéményszigetelése bitumenes szigetelő anyaggal, kémény bádogok beépítés.


 • Lapostető szigetelés

  Lakóházak, ipari hangárok, mezőgazdasági építmények megtervezése és építése során elsődleges, a csapadékvíz kizárása. Elsődleges, a megfelelő műszaki tartalmú tetőszigetelés.


 • Szellőző beépítés

  Páraszellőzők bitumenes és PVC szigeteléshez. A páraszellőzők beépítésével elkerülhető a tetőszigetelés páranyomásból adódó púposodása.


CÉGFILOZÓFIA

Cégfilozófia: Kifogástalanul működő tetőszigeteléseket készíteni T. megrendelőinknek, a legkedvezőbb áron. Nincs jobb reklám mint a kiváló minőségben elvégzett tetőszigetelés.

MÓZSA KFT. TETŐSZIGETELÉS


logo ff